فهرست مطالب

عنوان                                                                                              صفحه

فصل اول: مقدمه و تئوری   
بخش اول: کلیات گیاه­شناسی

 

 

 

مقدمه  
1-1- تیره آرالیاسه 4
1-1-1-مشخصات جنس هدرا 5
1-1-1-1- هدرا پاستوچووی 7
1-1-2- تیره نخود 9
1-1-2-1مشخصات جنس لیلکی 10
1-1-3 شیمی جنس  عشقه 12
1-1-4شیمی جنس لیلکی 13
بخش دوم: روغن­های اسانسی و اثرات دارویی  
2-2- روغنهای اسانسی 15
1-2-1- تعریف 15
1-2-2 شیمی روغن های اسانسی 17
1-2-3 روشهای تهیه و استخراج روغن های اسانسی 18
1-2-3-1 روشهای تقطیر 18
1-2-3-1-1- تقطیر با آب 19
1-2-3-1-2- تقطیر با بخار مستقیم 19
1-2-3-1-3- تقطیر با آب و بخار آب 20
1-2-3-2- استخراج توسط حلال 21
1-2-3-3- استخراج به کمک فشار 21
1-2-3-4- استخراج با چربی سرد 21
1-2-3-5- استخراج با چربی داغ 22

1-2-3-6- استخراج به کمک گازها

 

22
عنوان صفحه
   
1-2-4- طبقه بندی اسانس ها 23
1-2-4-1- اسانس های طبیعی 23
1-2-4-2- اسانس های شبه طبیعی 23
1-2-4-3- اسانس های مصنوعی 24
1-2-5- کاربرد روغن های اسانسی 24
1-2-6- اثرات دارویی اسانس ها 25
1-2-6-1- اثرات گوارشی 25
1-2-6-2- اثرات قلبی و عروقی 25
1-2-6-3- اثرات تنفسی 25
1-2-6-3- اثر کاهش قند خون 26
1-2-6-4- اثرات ضد میکروبی و ضد قارچی 26
1-2-6-5- اثرات پوستی 26
1-3- عصاره گیری 27
1-3-1- استخراج مواد متشکله دارویی 27
1-3-2- روش های عصاره گیری (استخراج) 28
1-3-2-1- روش خیساندن 28
1-3-2-2- پرکولاسیون 28
1-3-2-3- هضم 29
1-3-2-4- روش دم کردن 29
1-3-2-5- روش سوکسله 29
بخش سوم: شیمی ترپنوییدها  
1-3-1 شیمی ترپنوییدها 31
1-3-2 طبقه بندی ترپنوییدها 32
1-3-2-1 همی ترپنوییدها 32
1-3-2-2مونو ترپنوییدها 32
1-3-2-3  سزکویی ترپنوییدها 34
1-3-2-4 دی ترپنوییدها 36
1-3-2-5 سستر ترپنوییدها 37
عنوان    

صفحه

 

1-3-2-6 تریترپنوییدها 37
1-3-2-7 تترا ترپنوییدها 38  
1-3-2-8 پلی ترپنوییدها 38

برای دانلود پایان نامه اینجا کلیک کنید

 

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت