پایان نامه بررسی مواد تشکیل دهنده اسانس وعصاره چند گونه از گیاهان بومی شمال ایران مانند گونه گیاهی عشقه (Hedera Pastuchovii) |
فهرست مطالب
عنوان صفحه
فصل اول: مقدمه و تئوری | ||||
بخش اول: کلیات گیاهشناسی |
|
|||
مقدمه | ||||
1-1- تیره آرالیاسه | 4 | |||
1-1-1-مشخصات جنس هدرا | 5 | |||
1-1-1-1- هدرا پاستوچووی | 7 | |||
1-1-2- تیره نخود | 9 | |||
1-1-2-1–مشخصات جنس لیلکی | 10 | |||
1-1-3– شیمی جنس عشقه | 12 | |||
1-1-4–شیمی جنس لیلکی | 13 | |||
بخش دوم: روغنهای اسانسی و اثرات دارویی | ||||
2-2- روغنهای اسانسی | 15 | |||
1-2-1- تعریف | 15 | |||
1-2-2– شیمی روغن های اسانسی | 17 | |||
1-2-3 –روشهای تهیه و استخراج روغن های اسانسی | 18 | |||
1-2-3-1– روشهای تقطیر | 18 | |||
1-2-3-1-1- تقطیر با آب | 19 | |||
1-2-3-1-2- تقطیر با بخار مستقیم | 19 | |||
1-2-3-1-3- تقطیر با آب و بخار آب | 20 | |||
1-2-3-2- استخراج توسط حلال | 21 | |||
1-2-3-3- استخراج به کمک فشار | 21 | |||
1-2-3-4- استخراج با چربی سرد | 21 | |||
1-2-3-5- استخراج با چربی داغ | 22 | |||
1-2-3-6- استخراج به کمک گازها
|
22 | |||
عنوان | صفحه | |||
1-2-4- طبقه بندی اسانس ها | 23 | |||
1-2-4-1- اسانس های طبیعی | 23 | |||
1-2-4-2- اسانس های شبه طبیعی | 23 | |||
1-2-4-3- اسانس های مصنوعی | 24 | |||
1-2-5- کاربرد روغن های اسانسی | 24 | |||
1-2-6- اثرات دارویی اسانس ها | 25 | |||
1-2-6-1- اثرات گوارشی | 25 | |||
1-2-6-2- اثرات قلبی و عروقی | 25 | |||
1-2-6-3- اثرات تنفسی | 25 | |||
1-2-6-3- اثر کاهش قند خون | 26 | |||
1-2-6-4- اثرات ضد میکروبی و ضد قارچی | 26 | |||
1-2-6-5- اثرات پوستی | 26 | |||
1-3- عصاره گیری | 27 | |||
1-3-1- استخراج مواد متشکله دارویی | 27 | |||
1-3-2- روش های عصاره گیری (استخراج) | 28 | |||
1-3-2-1- روش خیساندن | 28 | |||
1-3-2-2- پرکولاسیون | 28 | |||
1-3-2-3- هضم | 29 | |||
1-3-2-4- روش دم کردن | 29 | |||
1-3-2-5- روش سوکسله | 29 | |||
بخش سوم: شیمی ترپنوییدها | ||||
1-3-1– شیمی ترپنوییدها | 31 | |||
1-3-2– طبقه بندی ترپنوییدها | 32 | |||
1-3-2-1– همی ترپنوییدها | 32 | |||
1-3-2-2–مونو ترپنوییدها | 32 | |||
1-3-2-3– سزکویی ترپنوییدها | 34 | |||
1-3-2-4– دی ترپنوییدها | 36 | |||
1-3-2-5– سستر ترپنوییدها | 37 | |||
عنوان | صفحه
|
|||
1-3-2-6– تریترپنوییدها | 37 | |||
1-3-2-7– تترا ترپنوییدها | 38 | |||
1-3-2-8 –پلی ترپنوییدها | 38 |
برای دانلود پایان نامه اینجا کلیک کنید
[پنجشنبه 1399-01-14] [ 12:44:00 ق.ظ ]
|