پایان نامه بررسی اثر روش های حرارت دهی و نگهداری سرد برخی سبزیجات بر میزان نمک های نیترات و نیتریت و آسکوربات |
فهرست مطالب:
فصل اول: کلیات… 1
1-1- پیش زمینه. 2
1-2- بیان مسأله. 2
1-3- اهمیت موضوع. 5
1-4- اهداف تحقیق.. 7
1-5- محدودیت های تحقیق.. 8
فصل دوم: ادبیات پژوهش…. 9
2-1- نیتریت و نیترات ها 10
2-1-1- سمیت نیترات و نیتریت.. 12
2-1-2- میزان مجاز نیتریت و نیترات.. 14
2-2- اسید آسکوربیک… 16
2-3- سبزیجات مورد بررسی در پژوهش حاضر. 19
2-3-1- کدو سبز. 19
2-3-2- هویج.. 19
2-3-3- اسفناج. 20
2-3-4- گوجه فرنگی.. 21
2-3-5- کرفس… 22
2-3-6- بادمجان. 23
2-4- مروری بر پژوهش های پیشین.. 23
فصل سوم: مواد و روش ها 29
3-1- مواد. 30
3-1-1- نمونه سبزیجات.. 30
3-1-2- تعیین ماده خشک… 30
3-1-3- مواد شیمیایی.. 31
3-1-3- تجهیزات مورد استفاده 32
3-2- روشهای اندازه گیری.. 32
3-2-1- اندازه گیری نیترات به روش دیازو. 32
3-2-2- اندازه گیری نیتریت به روش دیازو. 34
3-2-3- اندازه گیری اسید آسکوربیک به روش اسپکتروفتومتری.. 36
3-3- تجریه و تحلیل آماری.. 37
فصل چهارم: نتایج و بحث… 38
4-1- بررسی اثر نوع سبزی، فرآیند و زمان نگهداری بر میزان اسید آسکوربیک… 39
4-2- بررسی اثر زمان، نوع فرآیند و نوع سبزی بر میزان نیترات.. 45
4-3- بررسی اثر نوع فرآیند برغلظت نیتریت سبزیجات متفاوت در طول زمان نگهداری در یخچال. 50
4-4- بررسی همبستگی غلظت نیتریت، نیترات و اسید آسکوربیک… 55
فصل پنجم: نتیجه گیری و پیشنهادات… 56
5-1- نتیجه گیری.. 57
5-2- پیشنهادات.. 58
منابع و مراجع.. 59
برای دانلود پایان نامه اینجا کلیک کنید
[پنجشنبه 1399-01-14] [ 01:29:00 ق.ظ ]
|